Komplete Menuer A lá Carte Drinks Bestillinger Om Maharaja Download Billede Gallery Kontakt Start side
Maharaja i Danmark er Indisk restaurant kæde med 3 filialer i København. Vi er Indisk restaurant af høj kvalitet, hvor vi lægger vægt på den indiske mad tradition. Vi er i alt 3 restauranter i Stor København, beliggende på Amager, Frederiksberg og Østerbro med samme koncept og menukort.

Vi tilbyder indiske specialiteter, hvor krydderierne tilpasses gæsternes individuelle behov og ønske. Hos os lægger vi også vægt på den god kombination af nordisk elegance og den klassisk Indisk.

Maharaja var en betegnelse for konge under fyrste tiden i Indian, hvor det indiske køkken bestod af luksuriøse og udsøgte specialiteter. Det er netop herfra vi har hentet inspiration til vores køkken og atmosfæren i restauranterne her i Danmark.

Maharaja i Danmark var tidligere tildelt titlen "Brændende Kærlighed" samt 3 Kokkehuer for den udmærket Indisk køkken af Politiken tilbage i 2002.


Maharaja har fået følgende Madanmeldelser i Skandinaviske medie:

 +  +
 • Brændende Kærlighed(Politiken) 2002
 • 4 Kokkehuer (Politiken) 2009
 • 4 Postryttere (SYDSVENSKAN) 2010
 • 3 Stjerner (Berlingske Tidende) 2010
 • Titlen Et køkken med yoghurt her, der og alle vegne.. (Arla 2010)

  Rabatordning:
  Ud af huset rabat. Vores a lá carte retter er tilgængelig ud af huset og der er 20% rabat. Ud af huste kan også bestilles Online. Dog der ikke er rabat ordning på bestillinger gennem 3. part. (Se under Bestillinger).

  Plads kapacitet. Vi har evne til at rumme 40 personer på Frederiksberg afdeling, 60 personer på Amager og 65 personer på Østerbro.


 • Maharaja Amager: Amagerbrogade 15, 2300 Kbh. S. Tlf: 3295 4407 Send e-mail ved at klikke her Web Inc Copyright © Patrick Paktinson