Komplete Menuer A lá Carte Drinks Bestillinger Om Maharaja Download Billede Gallery Kontakt Start side

BESTIL DIN MAD ONLINE HER

Maharaja Østerbro har fået ny Menukort med mange nye spændende retter. Vi arbejder på at opdater hjemmesiden med de nye retter. Her kan du downloade hele Take-away Menukort

Restaurant Maharaja er en indisk restaurantkæde af høj kvalitet, hvor vi lægger vægt på den indiske madtradition. Filialer har samme koncept og næsten samme menukort over det hele i København.

Maharaja tilbyder indiske specialiteter, hvor krydderierne tilpasses gæsternes individuelle behov og ønske. Hos os lægger vi også vægt på den god kombination af nordisk elegance og den klassiske Indiske.

Maharaja var en betegnelse for konge under fyrstetiden i Indien, hvor det indiske køkken bestod af luksuriøse og udsøgte specialiteter. Det er netop herfra vi har hentet inspiration til vores køkken og atmosfæren i restauranterne.

Restaurant Maharaja har tidligere fået tildelt titlen "Brændende Kærlighed" samt Kokkehuer for det udmærkede Indiske køkken af danske mediaer...Maharaja har fået følgende madanmeldelser i skandinaviske medier:
 +  +
 • 4 Kokkehuer (Politiken) 2009
 • 4 Postryttere (SYDSVENSKAN) 2010
 • 3 Stjerner (Berlingske Tidende) 2010
 • Maharaja, "Et køkken med yoghurt her, der og alle vegne.." (Arla 2010)Arla

  Rabatordning:
  Takeaway rabat. Vores retter er tilgængelig ud af huset. Maharaja yder 20% rabat på a lá carte retter, hvis man selv hente sin bestilling.
  Levering: Kontakt den pågældende restaurant for levering. Maharaja Østerbro tage kun 25Kr. for levering. (Radius af 15KM, uden rabat og bestilling skal min. være på mindst 300Kr). For leveringsgebyr på bestillinger mindre end nævnt beløb kontakt restauranten.
  Siddepladser: Vi har siddepladser til ca. 60 gæster på Amager filial og 65 gæster på Østerbro.


 • Stranndboulevarden 67, 2100. Tlf. 35437173 Send e-mail til Maharaja Østerbro her Web Inc Copyright © Patrick Paktinson